VOORDELEN

SNELLER DROOGPROCES

Een bouwdroger kan de droogtijd van uw woning met 70% versnellen.

VOORDELIGER

Als u geen gebruikmaakt van bouwdrogers bij het drogen van uw woning, dan zal u de woning moeten verwarmen en verluchten. Het probleem is echter dat uw verwarmingssysteem dan op volle toeren moet werken om deze twintig graden te blijven handhaven en dat kost geld

GEEN VOCHTPROBLEMEN

Heb je last van schimmel in je nieuwe woonst? Na het gebruik van bouwdrogers stopt schimmelvorming meteen. Onze apparatuur zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid lager dan 69% wordt zodat de schimmel niet meer kan overleven. De plekjes drogen mooi uit zodat je ze nadien makkelijk kan verwijderen met een droge doek.


SNELLER VERVEN

Door inzet van de juiste bouwdrogers in combinatie met ventilatoren en verwarming krijgen wij het plakwerk snel en veilig droog. Je kan erna met een gerust hart aan de schilderwerken beginnen.

VOLLEDIG VEILIG

Uiteraard is dit veilig voor uw bouwmateriaal. Met een condensdroger maak je een natuurlijk, optimaal proces. Hierdoor forceer je niets. En dit is 100% veilig. De inzet van een bouwdroger zorgt ervoor dat hetzelfde effect wordt bekomen als de ventilatie zoals een zomerse dag.

GEEN PROBLEMEN MET HOUT

Wanneer u een houten vloer of keuken wilt plaatsen, kan dit niet als uw woning niet volledig droog is. Anders zal het vocht in de lucht zich vastzetten op het hout. Hierdoor kan uw keuken of vloer scheef trekken.